O nama

Ribarnica.com je prvi web sajt u Srbiji specijalizovan za dostavu ribe i plodova mora na kućnu adresu. Osnovan 2010. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju uslugu od strane vrhunskih kuvara specijalizovanih za morske i rečne specijalitete.

U našoj ponudi izmedu ostalog možete pronaći najkvalitetnije lignje, velike crvene gambore, beli oslić hek iz oblasti Foklandskih ostrva zatim najbolju skušu,škarpinu,bakalara iz Norveškog mora kao i najbolje dagnje, hobotnicu poreklom iz Španije, a iz domaće ponude sa ponosom izdvajamo dunavskog smuđa i soma dobavljenih od najboljih zemunskih alasa.

Ribarnica.com, osim gotovih specijaliteta, na kućnu adresu takođe dostavlja smrznutu ribu i plodove mora po najpovoljnijim cenama u odnosu na kvalitet koji nudimo. U sklopu punude vršimo i snabdevanje restorana.

Ribarnica.com preporučuje gastronomsko uživanje u prijatnom ambijentu svog malog restorana na Banjici. Pored vrhunskih specijaliteta nudimo široku paletu najboljih domaćih i stranih vina.

Nadamo se da ce te uživati u našoj ponudi.

S poštovanjem

Ribarnica.com

Riblji restoran RIBARNICA.COM
Radno vreme od 9:00 do 21:00 svakog dana
Telefon: 011 30 98 109
Mobilni: 060 30 98 109
e-mail office@ribarnica.com

Beranska 10B, 11000 Beograd